tiistai 8. kesäkuuta 2010

Toinen kinuskinen daim-hyydykekakku :)



Täytyi näin pian tehdä uudestaan tätä samaa, kun kinuskikastiketta jäi edellisestä sopivasti, ja se ei montaa päivää avattuna säily.. Lisäksi meille on tänään tulossa eräs ystäväni lastensa kanssa vähän kauempaa, joten siinä toinen hyvä syy leipomiselle.. :) Täyte on sama kuin edellisessä , mutta pohjana on vetopohjasta vuoan muotoiseksi leikattu pala. Ja vuoka on nyt eri, tällä kertaa sydämen muotoiseen irtopohjavuokaan tehty.  Pohjaa kostutin hiukan sokerivedellä (2 rkl vettä + 2 rkl sokeria kiehautettuna ja jäähdytettynä). Tarkoitus oli harjoitella taas kaksiväristä pursotusta, mutta jostain syystä kaakaolla ruskeaksi värjätty kerma ei vaan tullut pursotinpussista kunnolla pihalle.. En tiedä, johtuiko siitä, että siitä tuli huomattavasti paksumpaa kuin värjäämätön kerma, vai siitä että käytin pursotinpussia liittimen kanssa.. Tätä jälkimmäistä en oikein usko, mutta jos joku osaa arvata mikä tässä mättää, niin olisi kiva jos jättäisi kommenttia.. Niin, ja vielä ennen pursottamista tein sulatetulla suklaalla tuollaisia suklaaraitoja kakun pinnalle. :)

 

(Nuo tähdet tuossa alhaalla ovat mielestäni liikaa. Olisi tullut nätempi ilman niitä..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit vierailulla - jätäthän jälkesi kommentin muodossa..